Eksempler

Hvad har andre gjort?

Cykel - Copenhagen Wheel

The Copenhagen Wheel

The Copenhagen Wheel blev præsenteret af MIT’s SENSEable City Lab i 2009 og gjort tilgængeligt for offentligheden i november 2013. Cyklister erstatter deres baghjul med The Copenhagen Wheel, som derefter automatisk hjælper med kørslen via en indbygget motor. Batterikraften genereres fra bremsning og cykling ned ad bakke.

Brugere kan justere assistancehastigheden via Superpedestrian smartphone app, som også indsamler oplysninger om trafikbelastning, luft- og støjforurening og vejforhold.

Razer Computer

Razer

Razer arbejder for tiden på et nyt pc-koncept, der er født som en helt modulopbygget og let opgraderbar stationær pc med et centraltårn, hvor moduler til grafik, hukommelse og opbevaring er monteret og let udskiftes af slutbrugeren.
Razer har afsløret planer for både at invitere andre producenter til at udvikle moduler til platformen såvel som leasingbaserede forretningsmodeller.

USB-brick, vinder af international designpris, designet af DTU studerende

USB-Brick

Bærbare computere bliver hele tiden tyndere og tyndere. Det betyder en meget begrænset adgang til stik og porte. Derfor har en studerende fra DTU udviklet USB-Brick, der består af 7 forskellige moduler, som kan sættes sammen efter behov. Man køber et grundmodul med et stik, der passer til ens computermodel. Derefter tilkøber man moduler alt efter, hvad man skal bruge. Vil man f.eks. gerne kunne indlæse et SD-kort, køber man et modul med SD port, som kan kobles til grundmodulet i computeren.

Jet Super Hornet

Super Hornet

Boeing F / A-18E / F Super Hornet fløj første gang i 1995, men på grund af Boeings udviklingsstrategi med fokus på ’evolution før revolution’, er deres Super Advanced Hornet en seriøs, kampklar konkurrent til de nye jetfly under udvikling. Baseret på tilbagemeldinger fra slutbrugere er der udviklet en portefølje af fysiske opgraderinger af både stealth-funktioner, våbensystemer, radarsystemer, motorkraft og rækkevidde, som ifølge Boeing kan forlænge de nye fighter-jets’ levetid med op til 40 år.