Kom i gang

Workshops

Som virksomhed har I to muligheder for at komme i gang med Upgradia:

  • 1 dags workshop, hvor der foretages en potentialeafklaring
  • 3 dags workshop hvor der foretages en potentialeafklaring og udarbejdes en implementeringsplan.

Nedenfor kan I læse mere om de to workshoptyper. I videoen til højre fortæller medindehaveren af virksomheden Basic Podie, Ulla Fredenslund, om sin deltagelse på en Upgradia 1 dags workshop.

1 dags  Upgradia workshop

Omhandler det strategiske niveau

Upgradia 1 dags workshop er et kort og effektivt forløb, der fokuserer på at vælge den forretningsmodel, virksomheden gerne vil arbejde sig hen imod. Der udføres et modenhedstjek, som vil kortlægge, hvilke tiltag virksomheden skal gøre for at realisere den ønskede forretningsmodel. Afslutningsvis perspektiveres der til, hvilke områder virksomheden med fordel kan begynde at udvikle på og modularisere for dermed at gøre dens produkters levetid længere.

Indhold

Udbytte

  • Potentialet for Upgradia afdækkes og rejsen mod implementering af en Upgradia forretningsmodel kortlægges.

Normalpris: 19.995 ,-

SPECIALTILBUD: Netop nu har I som en af de 7 første virksomheder, der tilmelder sig en Upgradia workshop mulighed for at deltage på 1 dags workshop for kun 3.995 ,-. Som en bonus inkluderer specialtilbuddet et medlemskab af Netværk for Forenkling for resten af 2018.

3 dages Upgradia workshop

Omhandler det strategiske, taktiske og operationelle niveau

Upgradia 3 dags workshop er et mere dybdegående forløb, hvor hele virksomheden og dens forretningsmodel er i fokus. Med afsæt i valget af forretningsmodel, arbejdes der med udvikling af denne ved at bruge Upgradia toolboxen. Efterfølgende udvikles og konceptualiseres idéer til opgraderinger og opgraderbare produkter. På baggrund af Ideudviklingen, beskrives virksomhedens nye forretningsmodel i et Upgradia Business Model Canvas. Herefter formuleres og igangsættes en handlingsplan for at realisere denne nye forretningsmodel.

Indhold

  • Virksomhedens nuværende forretningsmodel analyseres
  • To Upgradia-forretningsmodeller udvælges
  • Idéudvikling og konceptualisering af Upgradia-produkter
  • Udvikling af Upgradia-forretningsmodel
  • Handlingsplan og implementering  igangsættes

Udbytte

  • Potentialet for Upgradia afdækkes og handlingsplan til at implementere en Upgradia-forretningsmodel udarbejdes.
  • Der udvikles opgradering til eksisterende produkter og nye opgraderbare produkter.

Normalpris: 39.995 ,-

SPECIALTILBUD: Netop nu har I som en af de 7 første virksomheder, der tilmelder sig en Upgradia workshop mulighed for at deltage på 3 dages workshop for kun 12.995 ,-. Specialtilbuddet inkluderer også medlemskab af Netværk for Forenkling i 1 år fra købsdatoen.

Bestil en Upgradia workshop til din virksomhed

Udfyld felterne og send os en forespørgsel om tilmelding til en af vores workshops. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

1 dags3 dagsVed ikke

Dine personlinge oplysninger bliver ikke videregivet til andre og behandles udelukkende med det formål, de er indsamlet til. Du kan til enhver tid bede om at få dine oplysninger slettet – det kan ske på info@simplimize.dk.

Om Netværk for Forenkling

Begge workshop-tilbud indebærer medlemskab af Netværk for forenkling, fordi det kan være en stor hjælp, når man som virksomhed påbegynder arbejdet med forenkling og modularisering.

Netværk for forenkling er din sparringspartner og dit fortrolige rum, hvor du kan hente ny viden og faglig sparring med konsulenter, der har speciale i forenkling og modularisering og ligesindede netværksmedlemmer, der arbejder med forenkling af produkter og produktprogrammer.

Netværket mødes 5 gange årligt med varierende temaer og på forskellige lokationer rundt omkring i landet. Du kan se temaer for både de forgangne og kommende netværksmøder her.