Om os

Hvem står bag?

I Center for Idé & Vækst på Teknologisk Institut undersøger vi – i samarbejde med innovationsnetværket Inno-Pro forskellige branchers potentialer for at skabe mere værdi og indtjening gennem opgraderinger af produkterne, samt de tekniske og forretningsmæssige forudsætninger for, at danske virksomheder kan udvikle Upgradia-forretningsmodeller.

Center for Idé & Vækst arbejder med innovation og forretningsudvikling for erhvervskunder.

Center for Simplimize

Center for Simplimize er en specialiseret enhed under Center for Idé & Vækst. Her samles viden, uddannelse og værktøjer inden for forenkling af virksomheders produktprogrammer under samme tag, og centeret fungerer som centralt samlingssted for virksomheder, organisationer og konsulenter, der arbejder med forenkling, produktkonfigurering og modulbaseret produktion.

Center for Simplimize arbejder for et mere konkurrencedygtigt Danmark, og i den forbindelse er det vores fornemmeste opgave at gøre Simplimize-metoden operationel og tilgængelig for alle – virksomheder såvel som konsulenter og erhvervsfremme.

Vi hjælper dig med at finde den rette vej ind i Simplimize for netop din virksomhed. Kontakt os, hvis du vil vide mere om Simplimize, Upgradia eller dine muligheder for at få mere viden og komme i gang med at forenkle.

Her finder du os

  • Center for Simplimize, Teknologisk Institut
  • 72 20 16 89
    72 20 11 00